gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2
Rólunk
Banner 2

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!


Köszöntjük Önt a Váci Mihály Kulturális Központ minden munkatársa nevében!


Célkitűzésünk, hogy partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük, a szakma etikai normáit követő, nemzetközi mércével is magas szintű képzésekkel elősegítsük eredményes munkavégzésüket, felkészítsük őket a munkaerő-piaci kihívásokra.


Szakmai munkánkat színvonalas tájékoztatással, minőségi szervezésű munkával, igényes infrastrukturális feltételekkel biztosítjuk.


Intézményünk Nyíregyháza belvárosában, teljes körűen akadálymentesített környezetben, felkészült felnőttképzési szakember és pedagógus gárdával várja a tanulni vágyókat.


Kérjük, tekintse meg képzési kínálatunkat! Jelen kiadvány tájékoztató jellegű, a hatályos képzési feltételekről érdeklődjön munkatársainknál!


Jelentkezését várva, tisztelettel:

 

Mészáros Szilárd                                           Kovács Éva
        igazgató                                     felnőttképzési szakmai vezető

 

A Váci Mihály Kulturális Központ bemutatása

 

A nyíregyházi Váci Mihály Városi Művelődési Központ épületét 1981 novemberében adták át, amely a Kossuth-díjas Bán Ferenc tervei alapján épült. Az intézmény jogelődje a Megyei és Városi Művelődési Központ volt, amely 1974-től működött a mostani Korona Hotel helyén.


Nyíregyháza legnagyobb közművelődési intézménye egyben a 120 ezer lakosú megyeszékhely és a 600 ezres megye kulturális és művészeti életét hivatott képviselni és ezáltal a kulturális központ színes programkínálatával szerves részét képezi a térség kulturális életének.


2008. január1-én a korábbi Lakókörzeti Művelődési Házak a központi intézménybe beintegrálódtak, vezetői feladatukat a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum igazgatója látta el.
2012. március 1-jétől az intézményrendszer tovább bővült a Kölyökvár épületével is. Közművelődési feladatait ettől kezdve Váci Mihály Kulturális Központ néven látja el.


2014-ben az intézmény egy újabb átalakuláson ment át, amelynek következtében nemcsak az épület újult meg, hanem feladatköre továbbbővült az agora funkcióval is.


Ez új kihívások elé állítja az itt dolgozókat, de a technikai feltételek modern hátteret biztosítanak ebben a folyamatban.


Az új intézmény tevékenységeivel a helyi társadalmi igényeknek is próbál megfelelni, úgy hogy abban mindenki megtalálja a számára hasznos és értékes tartalmakat pl.: színházi előadások, gyerekműsorok, kiállítások, ismeretterjesztő előadások stb. Ugyanakkor nagyon fontos maradt az is, hogy a helyi művészeti csoportoknak is infrastrukturális lehetőségeket biztosítson tevékenységükhöz.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás